Grupul Wizrom unul dintre principalii furnizori locali de solutii IT de business, a inregistrat in prima parte a anului afaceri de circa 3,23 milioane de euro, mai mult cu 7,6% fata de perioada similara din 2011, conform unui comunicat al grupului informatic.
Grupul Wizrom este format din companiile Wizrom Software, WizSalary si filialele din Republica Moldova si Bulgaria. De asemenea, grupul are clienti in Serbia si Ungaria.

Cresterea a fost determinata de revenirea comenzilor din partea companiilor care au reluat implementarile, in special modelul de licentiere SaaS (software as a service).

„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activa, cu noi proiecte atat in tara cat si peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru solutii de eficientizare a afacerii, si noi am venit cu un portofoliu extins, gratie parteneriatelor semnate cu Panorama si Infor, doi dintre cei mai mari producatori de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu (foto), managing director Wizrom Software.

Grupul Wizrom a terminat prima jumatate a anului cu un numar de 3.424 de clienti, in crestere cu 7% fata de aceeasi perioada din 2011. Aproximativ 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele). Grupul avea la finalul primului semestru 150 de angajati.

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto. Companie are peste 3.400 de clienti activi si peste 31.000 de licente instalate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri