"Acest acord de parteneriat strategic a fost semnat cu prilejul vizitei oficiale in Romania a delegatiei reprezentand Numu Media Holding, companie detinuta integral de Saudi Research&Marketing Group (SRMG)", se arata intr-un comunicat al Siveco Romania, scrie Mediafax.

Parteneriatul vizeaza promovarea in Arabia Saudita a solutiilor Siveco Romania in proiecte complexe de informatizare, derulate atat in domeniul public, cat si in cel privat.

Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si se numara printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala, cu peste 1.300 de angajati.

Actionarii Siveco Romania sunt Siveco Netherlands (Oalnda), cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Aurora Crusti - 0,14%.

Pentru acest an, compania si-a propus atingerea unei cifre de afaceri de 77 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2011.

Sursa foto: freedigitalphotos.net