WSJ: Hotii, primii care au pus mana pe iPhone 5 in Japonia

Mai multi hoti din Japonia au "inhatat" aproape 200 de smartphone-uri iPhone 5 inainte ca aceastea sa intre la vanzare vineri dimineata, scrie cotidianul Wall Street Journal (WSJ), citat de Mediafax.

In timp ce mii de fani infocati erau aliniati in fata magazinelor din mai multe tari, politia din Osaka a anuntat ca 191 de smartphone-uri au fost furate in orele de dinaintea lansarii. Trei magazine au fost vizate la intervale scurte de timp in metropola nipona, intr-un neobisnuit lant de furturi vizand cel mai dorit telefon al momentului.

"Telefoanele si hotii se afla inca in libertate", scrie WSJ.

Furturile sunt un aspect mai putin obisnuit al freneziei care a insotit lansarea celui mai recent produs Apple, dar va creste, probabil, problemele de livrare, noteaza publicatia.

Clientii din Australia, Japonia si Hong Kong au inceput sa cumpere vineri iPhone 5, indicand o cerere solida pentru smartphone.

iPhone 5 intra la vanzare vineri in mai multe tari, Australia fiind urmata de Japonia, Singapore, Hong Kong, Franta, Germania si Marea Britnie, Statele Unite si Canada.

Compania americana a anuntat ca precomenzile pentru iPhone 5 au atins un nou record, de 2 milioane de unitati in prima zi. Potrivit Apple, urmatorii clienti care au precomandat smartphone-ul trebuie sa astepte pana la o luna pentru livrare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri