“Pentru cei care daruiesc flori cu orice ocazie, Vodafone lanseaza Floraria Digitala Vodafone – www.florariadigitala.ro. Pana la 30 noiembrie 2012, floraria digitala Vodafone va fi disponibila publicului si intr-un spatiu inedit, la statia de metrou Piata Victoriei (M2), fiind astfel prima florarie digitala de la metrou din Romania" a declarat Angus Slater, directorul de marketing al Vodafone Romania.

Astfel, cei interesati pot trimite un buchet de flori oriunde in tara, scanand QR-codurile disponibile in floraria digitala din statia de metrou Piata Victoriei, de pe telefonul mobil sau tableta.

Cei care nu au drum pe la metrou sau nu sunt din Bucuresti pot accesa site-ul www.florariadigitala.ro.

Floraria digitala Vodafone dispune de 10 tipuri de buchete.

Buchetele pot fi comandate din orice retea, la preturi incepand de la 7 euro, fara TVA, prin completarea unui formular standard ce contine datele destinatarului (nume, prenume, adresa completa).

Citeste si:

Clientii Vodafone beneficiaza de discounturi la preturile afisate. Plata buchetelor se va face prin SMS, direct pe factura in cazul abonatilor din orice retea sau din creditul disponibil pe cartela, in cazul utilizatorilor prepaid din orice retea. Livrarea se va face in maxim 24 de ore de la primirea comenzii, oriunde in tara. Pretul buchetului include cheltuielile de transport.

Proiectul interactiv “Floraria digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu floraria online Floridelux.ro si Metrorex, cu sprijinul McCann Erickson Romania.

Citeste si: Vodafone lanseaza impreuna cu Humanitas o biblioteca digitala in Piata Victoriei