Nokia pune in vanzare in noiembrie modelele Lumia 920 si Lumia 820. Vezi preturile

Nokia se pregateste pentru lansarea pe piata a moilor modele Lumia cu sistem de operare Windows Phone 8, prezentate la inceputul lunii septembrie, operatorii italieni oferind telefoanele de la mijlocul lunii noiembrie, la preturi de 599 euro pentru Lumia 920, respectiv 499 euro pentru Lumia 820, scrie Mediafax.

Operatorii italieni Telecom Italia, Vodafone, 3 Italia si Wind Telecommunicazioni vor oferi modelele de la mijlocul lunii noiembrie, iar TeliaSonera, cel mai mare operator suedez, va comercializa noile smartphone-uri din 12 noiembrie, potrivit unui comunicat al Nokia, citat de Bloomberg.

Preturile din Suedia sau de pe alte piete nu au fost precizate, insa vor fi probabil apropiate de cele din Italia.

Preturile precizate se refera la cumpararea "la liber" a telefoanelor, fara eventuale subventii din partea operatorilor in schimbul contractarii unui abonament pe termen lung.

Astfel, Nokia pare ca va reusi sa aduca pe piata smartphone-urile Nokia cu Windows Phone 8 la timp pentru sezonul cumparaturilor de iarna.

Cele doua modele au fost prezentate pe 5 septembrie de Nokia si Microsoft si au fost bine primite de analisti si bloggeri, insa absenta unor informatii privind calendarul de aparitie pe piata, operatorii parteneri si preturile a dezamagit atat potentialii clienti, cat si pe actionarii companiei finlandeze.

Surse apropiate situatiei au afirmat vineri pentru Bloomberg ca Nokia se apropie de incheierea unor acorduri cu operatori telecom si retaileri din Europa si Australia pentru a aduce noile Lumia in magazine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri