UPC Romania, unul din cei mai importanti jucatori pe piata locala de telefonie, servicii de CATV si internet a lansat un nou portofoliu de servicii, care include canale TV in format HD in toate abonamentele si acces la internet cu viteze de transfer de pana la 150 Mbps.
"Prin intermediul Fiber Power 150 Mbps, UPC va livra catre clientii nostri cea mai rapida conexiune la internet de pe plan local, consolidandu-si pozitia pe piata locala de telecomunicatii. Serviciul este disponibil in patru orase si va fi extins si in alte localitati in cursul anului 2013", a declarat Severina Pascu, CEO-ul UPC Romania.

Noul serviciu este disponibil in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti si Timisoara, la un pret de 50 lei/luna, inclusiv TVA.

Pe langa Fiber Power 150 Mbps, UPC Romania lanseaza si un alt abonament de internet - Fiber Power 100 Mbps, care va putea fi achizitionat in afara pachetelor predefinite din cele patru orase, la un pret de 40 de lei.

De asemenea, operatorul introduce canale TV de inalta definitie (High Definition - HD) in toate abonamentele de televiziune digitala.

“In prezent, abonamentele UPC de televiziune digitala includ de la 3 pana la 10 canale in format HD, clientii avand de acum posibilitatea de a mari numarul acestora pana la 17”, a mai precizat directorul UPC.

O alta noutate pe care UPC o anunta este extinderea grilei de televiziune digitala cu noi canale, printre care trei cu documentare, doua cu filme si unul pentru copii, printre acestea numarandu-se TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo sau Sundance.

"UPC isi consolideaza astfel grila de canale documentare - in prezent aceasta include 18 canale, dintre care 4 sunt HD", a mai spus Pascu

Tarifele abonamentelor UPC Romania, care includ servicii de televiziune, voce si Internet, sunt disponibile la preturi cuprinse intre 59 si 89 lei/luna, cu tot cu TVA, potrivit datelor companiei.

Potrivit CEO-ului UPC, in acest moment, ponderea clientilor care inca folosesc servicii de conexiune analogica este de 65%, in timp ce clientii care utilizeaza serviciile de cablu prin transmisiune digitala se ridica la 35%.

Prezenta pe piata romaneasca din 1992, UPC este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din Romania, furnizand servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala.

Operatorul are peste 1,1 milioane de clienti in 200 de orase medii si mari.

In primele sase luni, veniturile in dolari ale UPC Romania au scazut cu 9,7%, de la 73,1 milioane de dolari la 66 milioane de dolari.

In lei, veniturile operatorului au crescut cu 2,6%, la 223 milioane de lei, de la 217 milioane de lei in aceeasi perioada a anului 2011.

UPC Romania este afiliata la UPC Broadband, divizia europeana a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din lume.

Principalii concurenti ai UPC Romania sunt RCS&RDS si Romtelecom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri