„Parteneriatul cu Network One Distribution ne ajuta sa ne consolidam pozitia pe care o detinem pe segmentul proiectoarelor, asigurandu-ne accesul la cei aproximativ 2000 de reselleri activi pe care Network One Distribution ii are in portofoliul. Totodata, prin acest parteneriat, tintim o crestere a vanzarilor si pe celelalte categorii de produse, respectiv monitoare si camere foto”, a declarat Dragos Salamac, director general BenQ Romania.

Pe piata de proiectoare, BenQ detine o cota de piata de 45,2% in prima jumatate a anului, potrivit datelor publicate de compania de analiza a pietei Futuresource Consulting.

„Ne propunem ca pana la finele anului sa vindem 1000 de proiectoare BenQ si sa sustinem astfel pozitia pe care BenQ o detine din 2009. Pentru 2013, ne propunem o cota de piata de 40% din totalul proiectoarelor marca BenQ distribuite pe piata”, a declarat Razvan Ziemba, director general Network One Distribution.

Citeste si:

Pe segmentul monitoarelor, focusul il vor constitui modelele pentru gaming, de business si premium, segment pe care BenQ are o cota de aproximativ 30%.

BenQ se alatura astfel portofoliului Network One Distribution care dispune de o baza de clienti formata din peste 1.500 revanzatori activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.

Compania are in portofoliu o gama de produse si furnizlori precum: Allied Telesis, AMD, APC, ASUS, Asrock, Belkin, Barkan, BitDefender, Canon, Creative, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Garmin, Genius, Gigabyte, HEINNER, Horizon, HP, HTC, Kaspersky Lab, Kingston, Kingmax, Lenovo, Lexmark, LG, Maxell, Microsoft, Mio, MSI, Palit, Philips, PNY, Samsung, Sapphire, Schneider Electric, Seagate, Serioux, Sony, Sony PlayStation, Spire, Techus, Thrustmaster, V-Mark, Verbatim, Xerox, Western Digital, Zelmer.