Filiala locala a grupului taiwanez BenQ, unul din cei mai importanti jucatori in furnizarea de solutii de imagine si proiectoare, a incheiat parteneriat de distributie cu Network One Distribution (cunoscuta anterior sub denumirea Asesoft Distribution) si tinteste vanzari in de 500.000 de euro pana la sfarsitul anului.
„Parteneriatul cu Network One Distribution ne ajuta sa ne consolidam pozitia pe care o detinem pe segmentul proiectoarelor, asigurandu-ne accesul la cei aproximativ 2000 de reselleri activi pe care Network One Distribution ii are in portofoliul. Totodata, prin acest parteneriat, tintim o crestere a vanzarilor si pe celelalte categorii de produse, respectiv monitoare si camere foto”, a declarat Dragos Salamac, director general BenQ Romania.

Pe piata de proiectoare, BenQ detine o cota de piata de 45,2% in prima jumatate a anului, potrivit datelor publicate de compania de analiza a pietei Futuresource Consulting.

„Ne propunem ca pana la finele anului sa vindem 1000 de proiectoare BenQ si sa sustinem astfel pozitia pe care BenQ o detine din 2009. Pentru 2013, ne propunem o cota de piata de 40% din totalul proiectoarelor marca BenQ distribuite pe piata”, a declarat Razvan Ziemba, director general Network One Distribution.

Pe segmentul monitoarelor, focusul il vor constitui modelele pentru gaming, de business si premium, segment pe care BenQ are o cota de aproximativ 30%.

BenQ se alatura astfel portofoliului Network One Distribution care dispune de o baza de clienti formata din peste 1.500 revanzatori activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.

Compania are in portofoliu o gama de produse si furnizlori precum: Allied Telesis, AMD, APC, ASUS, Asrock, Belkin, Barkan, BitDefender, Canon, Creative, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Garmin, Genius, Gigabyte, HEINNER, Horizon, HP, HTC, Kaspersky Lab, Kingston, Kingmax, Lenovo, Lexmark, LG, Maxell, Microsoft, Mio, MSI, Palit, Philips, PNY, Samsung, Sapphire, Schneider Electric, Seagate, Serioux, Sony, Sony PlayStation, Spire, Techus, Thrustmaster, V-Mark, Verbatim, Xerox, Western Digital, Zelmer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri