Odata cu rezultatele financiare ale companiei la finalul trimestrului al treilea, furnizorul de solutii de comunicatii Euroweb Romania poate confirma o crestere a veniturilor in 2012, de altfel prima crestere din 2008. Astfel, compania urmareste anul acesta venituri de 8,4 mil. euro.
Desi procentul de crestere este destul de mic, circa 4% (crestere de la 8,1 milioane de euro in 2011 la 8,4 milioane in 2012), aceasta realizare este semnificativa in contextul unui nivelul foarte inalt al eroziunii preturilor (de aproximativ 20% in fiecare an pentru veniturile existente) care marcheaza piata de telecomunicatii din Romania, subliniaza oficialii companiei.

Mai mult, aceasta crestere vine in conditiile unei crize economice severe si a unei instabilitati marcare in zona euro.

“Ne bucuram sa putem estima o crestere a veniturilor, pentru prima data dupa 4 ani. Avand in vedere competitia severa din Romania, dar si continua eroziune a preturilor, care ne afecteaza, aceasta crestere a veniturilor reprezinta de fapt aproximativ 24% in realitate, ceea ce reprezinta o realizare extraordinara, mai ales avand in vedere climatul economic in cadrul caruia ne desfasuram activitatea. Consider ca oricine din industria de telecomunicatii va fi de acord ca o crestere a veniturilor in acest moment, fie ea chiar si modesta, este un obiectiv greu de atins, daca nu chiar imposibil, drept pentru care suntem foarte mandri de realizarea noastra”, a declarat Stuart Evers, CEO al Euroweb.

Realizarile obtinute anul acesta de operatorul roman de telecomunicatii vin ca rezultat al schimbarii strategiei si echipei manageriale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri