Solutiile de IT pe care ar trebuie sa le aiba orice companie mica sau mijlocie sunt cele pentru comunicatii electronice, de back-up, partajare si editare de documente, indiferent ca aceste solutii sunt gratuite sau cu plata, a declarat pentru wall-street.ro, Andrei Pitis, presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS).

“Ce nu se intampla si ar trebui sa se intample este ca orice IMM, dupa o anumita dimensiune, ar beneficia de solutii de masurare a eficientei. De exemplu, solutii de informatizare a fortei de vanzari, de customer service, etc”, adauga oficialul ANIS.

Andrei Pitis va fi speaker joia viitoare, pe 25 octombrie, la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri, organizata in parteneriat cu Microsoft Romania si Romtelecom.

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si