19 Octombrie 2012

Conduci un IMM? Afla ce solutii IT trebuie sa ai obligatoriu



Solutiile de IT pe care ar trebuie sa le aiba orice companie mica sau mijlocie sunt cele pentru comunicatii electronice, de back-up, partajare si editare de documente, indiferent ca aceste solutii sunt gratuite sau cu plata, a declarat pentru Wall-Street.ro, Andrei Pitis, presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS).

“Ce nu se intampla si ar trebui sa se intample este ca orice IMM, dupa o anumita dimensiune, ar beneficia de solutii de masurare a eficientei. De exemplu, solutii de informatizare a fortei de vanzari, de customer service, etc”, adauga oficialul ANIS.

Andrei Pitis va fi speaker joia viitoare, pe 25 octombrie, la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri, organizata in parteneriat cu Microsoft Romania si Romtelecom.

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!
Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.



Citeste si