Magazinul de pe bulevardul Magheru din Bucuresti nu era nici pe departe destul de incapator pentru zecile de oameni ce doreau fie sa achizitioneze iPhone 5, fie sa il atinga, „sa vada ce poate”. Am reusit cu greu sa imi fac loc cu aparatul foto, sa discut cu cativa cumparatori dar nici gand sa ma pot apropia de exponatele asupra carora se ingramadeau cativa copii de 12-15 ani.

„Cumpar sau cel putin incerc sa cumpar cam tot ce scoate Apple nou pe piata, sunt produse foarte bune si, desi scumpe, isi merita banii”, spune un proaspat cumparator al celui mai nou model de iPhone.

Reprezentantii Cosmote prezenti la fata locului s-au ferit sa ofere estimari de vanzari in prima zi, spunand doar ca au existat precomenzi si, judecand dupa multimea prezenta, este posibil sa comercializeze cateva sute de unitati in 24 de ore.

Citeste si:

Preturile variaza, in functie de abonament, de la 1.000 de lei (abonament de 55 euro/2 ani) pana la 3460 lei (abonament de 28 euro pe un an).

Aproape simultan cu evenimentul Cosmote de pe Magheru, Vodafone organizeaza o intalnire similara in mall-ul AFI Cotroceni din Capitala.

Orange lanseaza, de asemenea, terminalul Apple, vineri, 2 noiembrie, insa nu organizeaza niciun eveniment.

„La liber” terminalul costa circa 740 euro.