Compania Brinel - unul dintre principalii furnizori romani de solutii IT&C, lanseaza a patra editie a programului Scoala de excelenta TalentIT, impreuna cu Universitatea Tehnica din Cluj si, in premiera, cu Universitatea Babes-Bolyai.
Campania de recrutare si selectie din acest an se desfasoara intre 5 si 16 noiembrie, iar tinerii interesati de program se pot inscrie completand un formular de aplicare direct pe website-ul Scolii de excelenta: http://www.talentit.ro/formular-aplicare/.

Talent IT este un program demarat de BRINEL in anul 2009, adresat tinerilor pasionati de stiinta si tehnologie care sunt in ultimii ani de studiu. In cadrul Talent IT, studentii sunt implicati in proiectele de software, hardware si comunicatii, avand acces la tehnologii si echipamente de ultima generatie, puse la dispozitie de partenerii strategici ai BRINEL, lideri mondiali IT&C: HP, Microsoft, Oracle, IBM, Cisco, s.a.

„Prin intermediul Scolii de excelenta Talent IT, studentii nostri au beneficiat de un program de practica elaborat, extrem de util, imbogatind baza teoretica din facultate. Ne bucura interesul tinerilor pentru acest program, iar implicarea studentilor in proiecte reale este vizibila si in rezultatele scolare foarte bune”, declara Bogdan Orza, coordonator al proiectului din partea Universitatii Tehnice Cluj.

Membrii Scolii de Excelenta au parte de sprijinul specialistilor cu experienta din cadrul BRINEL, care sunt implicati in program in calitate de mentori. De asemenea, studentii beneficiaza si de indrumarea profesorilor coordonatori din partea celor doua universitati clujene partenere ale proiectului. Pe parcursul programului, studentii sunt recompensati pentru implicare printr-o bursa lunara in valoare de 800 de lei, iar cei care doresc sa se specializeze au posibilitatea de a urma cursuri si de a obtine certificari in domeniul IT&C.

„Dupa 4 ani de la lansare, TalentIT este un program viabil, intr-o continua dezvoltare si evolutie. Noutatea pentru acest an consta in extinderea programului si la specializarile cu profil tehnic din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, astfel ne asteptam la o crestere semnificativa a numarului de aplicanti. Din 2009 si pana in prezent, peste 30 de studenti au facut parte din program, acestia fiind selectati din peste 150 de aplicanti. Ne propunem ca in perioada urmatoare sa atragem tineri valorosi si sa crestem numarul membrilor actuali cu 15 studenti”, declara Catalina Ciubotaru, HR Manager BRINEL.

La programul ”Talent IT” pot aplica studenti, masteranzi si doctoranzi care doresc sa-si continue specializarea in domeniul tehnic. Selectia participantilor la program se va face pe baza rezultatelor scolare si a proiectelor in care au fost implicati de-a lungul anilor de studiu, a motivatiei de a face parte din acest program, precum si printr-un interviu tehnic.
Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri