„Fata de anul 2011, ne dorim o crestere de cel putin 10 % si credem ca acest lucru se va realiza. In primele 9 luni ale anului, am inregistrat o crestere cu peste 35% fata de perioada similara a anului trecut”, a mai spus Tomsa.

Majorarea businessului a fosr determinata de castigarea de noi clienti, printre care Teraplast, Fan Courier, Tehnostrade, Covalact si de dezvoltarea unor proiecte care au fost amanate de clienti in 2011. O mare parte dintre clientii SAP Romania sunt companii private fondate de antreprenori romani. Sectorul public inseamna sub 30% din businessul SAP Romania.

Producatorul de software are 200 de angajati in Romania, in centrele din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca. Centrul de consultanta din Timisoara a fost dechis oficial la inceputul anului, iar cel din Cluj a fost deschis in iulie.

„Vom continua angajarile in centrele near shore din Romania la Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Planul asumat este de a numara 400 de angajati pana la finalul anului 2014 si pot spune ca suntem in grafic cu angajarile. Aceasta cifra nu ne limiteaza insa. Totul depinde de ce resurse gasim pe plan local si de capacitatea noastra de selectie, iar in momentul de fata avem circa 200 de angajati la nivel national”, a declarat seful SAP Romania.

Printre competitorii SAP Romania pe segmentul solutiilor software de business se numara companii precum Oracle, Microsoft, Totalsoft, Siveco.