Orange Romania a anuntat luni introducerea serviciului de transfer international de bani cash prin MoneyGram. Astfel, toti cei care doresc sa trimita sau sa primeasca bani, o pot face in orice Orange shop.
Serviciul este o premiera in industria telecomunicatiilor din Romania, Orange fiind singurul operator care introduce un serviciu de transfer international de bani cash. Acesta este disponibil in Orange shop pe toata durata programului de functionare, inclusiv in weekend, de unde banii pot fi ridicati in lei sau in euro, in functie de optiunea expeditorului. Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie neaparat sa fie clienti Orange.

Pentru a trimite bani in oricare dintre cele 284.000 de locatii MoneyGram din intreaga lume, expeditorul trebuie sa vina in Orange shop cu actul de identitate si cu suma pe care doreste sa o transfere. Reprezentantul Orange ii va oferi un formular cu datele tranzactiei si un numar de referinta unic, pe care va trebui sa il comunice destinatarului. Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie sa prezinte actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pe care l-a primit de la expeditor.

In plus, toti cei care trimit sau primesc bani in Orange shop pana la sfarsitul acestui an, vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii.

“Lansarea serviciului de transfer international de bani cash prin MoneyGram reprezinta un serviciu suplimentar de care pot beneficia cei ce intra in Orange shop. In plus, reconfirma dorinta noastra de a investi in servicii care usurezeaza viata oamenilor. Prin aceasta initiativa ne dorim sa ii aducem mai aproape, asa cum facem zi de zi prin serviciile de telecomunicatii pe care le oferim.” a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer, in cadrul Orange Romania.

“Acest nou parteneriat extinde reteaua MoneyGram si intareste pozitia noastra in Romania. Orange este liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania, avand o imagine foarte buna atat la nivel local, cat si in randul romanilor de peste hotare.” a declarat Radu Pojoga, MoneyGram country manager Romania si Bulgaria. “Prin intermediul acestei colaborari vom putea fi si mai aproape atat de clientii nostri romani, cat si de strainii care muncesc sau traiesc in tara noastra si care au nevoie sa trimita sau sa primeasca bani, oriunde in lume”.

Cum ti se pare serviciul lansat de Orange? O sa il folosesti?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri