Bucureti, 29 noiembrie 2012 – Ymens Teamnet, compania romaneasca de cloud a anuntat astazi ca va folosi infrastructura IBM SmartCloud prin intermediul IBM Managed Data Center din Bucuresti pentru a oferi servicii companiilor mici si mijlocii (IMM-uri) la cele mai inalte standarde.
O platforma de tehnologie accesibila, serviciile de cloud ale Ymens Teamnet au fost dezvoltate in functie de cerintele de business locale si ofera multiple functionalitati disponibile in mod traditional numai in cadrul marilor corporatii. Intr-un efort de a construi oferta de servicii cloud pe baza unei infrastructuri IT robuste, Ymens a selectat Infrastructure-as-a-Service (IaaS) a IBM, care ofera disponibilitatea serviciului in orice moment, de oriunde, odata cu standarde premium de securitate de la Centrul de Date operat de IBM in Romania.

Prin selectarea serviciului IBM SmartCloud IaaS, Ymens va putea sa ofere clientilor mici si mijlocii Software-as-a-Service (SaaS), asigurand disponibilitate la cerere si o calitate a serviciilor superioara. Serverele on-demand virtuale, de stocare si de resurse de back-up ale IBM vor permite Ymens sa reduca timpul de livrare si sa extinda rapid prezenta pe piata din Romania.

„Ymens Teamnet isi propune sa furnizeze cea mai inovativa tehnologie cloud pentru companiile mici si mijlocii din Romania”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet. „Datorita acestei colaborari putem oferi clientilor nostri accesul la o infrastructura dezvoltata la cele mai inalte standarde de securitate si performanta si aplicatii care pot fi accesate de oriunde si oricand. Suntem siguri ca am gasit în IBM cel mai potrivit partener cu care Ymens Teamnet poate introduce i consolida tehnologia cloud pe piata din Romania.”

Solutia de cloud IBM va ajuta Ymens sa prezica si sa gestioneze mai eficient costul operatiunilor IT permitand companiei sa implementeze usor modificari ce presupun investitii IT. Solutia va permite viitoare extinderi si optimizari, fara a afecta nucleul de business Ymens. Asigurarea continuitatii operatiunilor IT si a proceselor de business aferente va fi realizata atat prin adaugarea unui nivel de redundanta la nivelul sistemelor IT, cat si prin asigurarea unui mediu de operare stabil, sigur si eficient.

Din 2010, IBM Romania opereaza cel mai modern Centru de Date din sud-estul Europei. Avand la baza aceste facilitati de stocare, compania este capabila sa ofere o infrastructura IT ce include servicii hardware cu capacitati de procesare performante, stocare la cerere, back-up pe hard-disk si banda, virtualizare, sisteme de operare, servicii de securitate, monitorizare si management al acestei infrastructuri.

Despre serviciile IBM de Cloud Computing

IBM a ajutat numerosi clienti sa adopte modele de cloud si sa gestioneze milioane de tranzactii cloud in fiecare zi. Prin intermediul serviciilor de cloud, IBM ajuta clientii sa regandeasca infrastructura IT si sa reinventeze conceptul de business. IBM ajuta clienti din domeniul bancar, comunicatii, asistenta medicala si organizatii guvernamentale pentru a construi propriile sisteme de cloud sau pentru a beneficia în siguranta de servicii business si infrastructura cloud. IBM este unic in reunirea tehnologiilor cloud cheie, cunostinte avansate ale proceselor, un portofoliu larg de solutii cloud si o retea globala de centre de livrare. Pentru informatii suplimentare despre ofertele de cloud ale IBM, va rugam accesati: www.ibm.com/smartcloud.

Pentru informatii suplimentare puteti urmari si contul de Twitter de la adresa: www.twitter.com/ibmcloud si blogul IBM: www.thoughtsoncloud.com.

Pentru mai multe informatii despre IBM, va rugam accesati: www.ibm.com/ro.

Pentru mai multe informatii despre IBM Managed Data Center, va rugam accesati: http://www-05.ibm.com/ro/managed_data_center/

Despre Ymens Teamnet

YMENS Teamnet este compania de cloud care ofera solutii pentru IMM-uri, adaptate cerintelor mediului de afaceri din Romania si dezvoltate în concordanta cu cadrul juridic si fiscal local. Aceasta platforma de tehnologie cloud a fost dezvoltata in urma unei investitii de un milion de euro. Ymens ofera solutii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerii pentru peste 5.000 de utilizatori.

Cloud-ul este o infrastructura IT aflata într-un data center care ofera, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tableta, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati www.ymens.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri