Dupa ce anul trecut a fost prezentata a doua generatie Gorilla Glass, CES 2013 vine cu noutati, asa cum si-a obisnuit pasionatii de profil in ultimii ani. Pe langa noile smartphone-uri, tablete si alte gadget-uri, cei de la Corning – care dezvolta sticla de protectie a ecranelor cu touchscreen - au prezentat cea de-a treia generatie a tehnologiei Gorilla Glass 3.
Acest lucru se traduce printr-un material care va oferi o protectie mai buna impotriva zgarieturilor, reprezentantii companiei sustinand ca numarul acestora s-ar putea diminua cu pana la 40%, dupa cum anunta PCWorld.com.

In ceea ce priveste scaparea accidentala a unui dispozitiv si rezistenta ecranului acestuia, producatorii sustin ca este imposibil sa realizezi o sticla indestructibila, insa dau asigurari ca cea de-a treia generatie ofera o protectie mult mai buna in aceste situatii diminuand considerabil craparea display-ului.

Primele dispozitive echipate cu Corning Gorilla Glass 3 vor aparea spre finalul acestui an.

Compania Corning dezvolta ecrane de protectie pentru dispozitivele Apple si Samsung, dar si pentru alti producatori de echipamente mobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri