Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XL+, in valoare de 31 de euro pe luna. Pentru acest abonament, clientii primesc 300 de minute nationale/internationale in Zona 1(Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei), 2.000 de minute in retea, SMS-uri in retea si minute in reteaua Romtelecom, 250 MMS-uri in retea si 2GB trafic de date pentru a naviga cat doresc pe internet.

Terminalul este disponibil si fara conectare, la 999 lei (TVA inclus).

“Smarthphone-urile castiga teren in Romania, iar tot mai multi dintre clienti aleg sa achizitioneze un astfel de produs, atat pentru divertisment, cat si afaceri. ZTE Grand X In este disponibil exclusiv in reteaua noastra de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, sales operations senior manager in cadrul Cosmote Romania.

Telefonul ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si este dotat cu procesor Intel Atom cu pana la 1,6 Ghz, oferind posibilitatea de navigare rapida pe internet. Terminalul are 1 GB RAM si o camera de 8MP, cu 3264 x 2448 pixeli, dispune de un ecrac tactil de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori si o rezolutie de 540x960 pixeli.

ZTE Grand X In permite viteze de download pana la 21.6 Mbps in HSDPA si de pana la 5.76Mbps in HSUPA.