Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, a crescut viteza noilor servicii 4G la 100 Mbps si lanseaza noi abonamente pentru clientii sai existenti si cei noi.
“De acum, utilizatorii din Romania beneficiaza de cea mai ridicata viteza posibila prin tehnologia 4G/LTE, de pana la 100 Mbps. Experienta superioara oferita de internetul mobil 4G este acum la indemana clientilor nostri, care pot alege intre doua pachete special concepute, ce includ trafic de date si terminale 4G”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Serviciile 4G (urmatoarea tehnologie dupa 3G) permit utilizatorilor sa foloseasca internetul mobil la viteze de pana la 100 de Mbps, de patru mai mari decat in cazul 3G si sa foloseasca simultan mai multe aplicatii multimedia, precum navigare pe internet, conferinte video in timp real, acces la fisiere foto /video, video streaming HD.

Vodafone a lansat o noua oferta 4G, pentru abonatii noi si existenti, constand in doua abonamente de internet pe laptop sau tableta: Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100.

Astfel, pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 include trafic de 12GB, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 euro pe luna.

De asemenea, pachetul Internet Nelimitat Turbo 100 include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 euro pe luna.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania. Cei care aleg pachetele Turbo 100 si incheie un contract pe 2 ani, pot achizitiona la preturi speciale, urmatoarele terminale 4G:

- Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, incepand de la 0 euro;

- Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, incepand de la 49 Euro;

- Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 389 de euro, cu un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, o rezolutie 1920 x 1200p, care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 (Icecream Sandwich).

Serviciile 4G pot fi testate in 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile in cele 10 orase acoperite de retea. Serviciile 4G sunt disponibile in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri