Fecioru este de profesie sociolog, are o cariera de peste 15 ani in domeniul resurselor umane si este profesor asociat in cadrul Masterului de Resurse Umane al Facultatii de Sociologie (Universitatea din Bucuresti).

In ultimii doi ani ea a fost director de resurse umane al producatorului de medicamente Bayer Romania, anterior ocupand aceeasi functie in cadrul Ernst &Young si A&D Pharma Grup. De asemenea, Fecioru a mai lucrat in cadrul BCR, Wrightson Group si la Institutul pentru Calitatea Vietii, conform contului acesteia de LinkedIn.

In cadrul Totalsoft, Brandusa Fecioru este responsabila de elaborarea strategiei de resurse umane, care sa sustina planurile de dezvoltare ale companiei pe termen mediu la nivel international. Printre prioritatile sale se numara implementarea proceselor si instrumentelor interne necesare, dezvoltarea planurilor de cariera, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor.

Totalsoft este cel mai mare producator de software de business din Romania, cu afaceri estimate la circa 25,5 milioane de euro anul trecut, cifra asemanatoare cu cea din 2011. Compania are in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 25 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Sursa foto: Totalsoft