Totalsoft implementeaza Charisma ERP la Cegedim Romania si Pharmec

TotalSoft, cel mai mare furnizor de solutii ERP (softuri pentru managementul resurselor intreprinderii) implementeaza Charisma ERP in cadrul companiilor Cegedim Romania si Pharmec Healthcare Software, ambele membre ale grupului farmaceutic francez Cegedim.

Contractul se va derula in doua faze si are ca obiectiv obtinerea unei platforme informatice unitare la nivelul celor doua companii, posibilitatea analizarii liniilor de business din punct de vedere al rentabilitatii, optimizarea si simplificarea raportaii externa catre grupul Cegedim.

Charisma ERP este un sistem informatic folosit de companii de farma precum Mediplus, Fildas, Europharm, Farmexpert, SensiBlu, Dona sau Catena.

Totalsoft este cel mai mare producator de software de business din Romania, cu afaceri estimate la circa 25,5 milioane de euro anul trecut, cifra asemanatoare cu cea din 2011. Compania are in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 25 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri