Panasonic, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, l-a numit pe Christian Sokcevic (foto) in functia de managing director pentru business-ul companiei din Europa Centrala si de Sud-Est (CSEE).
Noul director regional, care si-a preluat functia incepand cu 1 februarie 2013, isi va asuma responsabilitatea pentru 12 tari din regiune, incluzand si Romania

Printre celelalte tari de care se va ocupa se numara Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovacia si Slovenia.

„Obiectivul cheie este de a consolida pozitia companiei in regiune si de a mari cota de piata in urmatorii ani. Cu toate ca ne confruntam cu un impact major al crizei economice, consider ca Panasonic isi poate accelera performanta prin abilitatea unica de a furniza unei game largi de clienti si de sectoare de business solutii competitive”, a declarat Christian Sokcevic.

Noul director general face parte din business-ul Panasonic din februarie 1999, avand diferite functii de management in cadrul industriei europene Audio-Video. In ultima vreme, Sokcevic a detinut pozitia de director al Professional Camera Solutions Business Unit (PSCEU) din Wiesbaden, ce ofera solutii atat pentru industria de difuzare si productie cat si pentru supraveghere video si aplicatii medicale.

Panasonic Corporation este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali in domeniul dezvoltarii de electronice in trei divizii de business: consumatori, componente si produse, precum si solutii de business. Compania are sediul in Osaka, Japonia, si a inregistrat vanzari nete de 72 miliarde de euro pentru anul fiscal incheiat la 31 martie 2012 .

Printre cei mai importanti concurenti ai Panasonic se numara Sony, Samsung, LG sau Philips.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri