Apple si Samsung, din nou ôla cutiteö: cele doua companii se acuza din nou de incalcarea patentelor

Apple si Samsung Electronics se acuza din nou de incalcarea patentelor pentru smartphone-uri si tablete PC, in cadrul unui proces de la un tribunal din California, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Procesul, declansat anul trecut, se refera la tehnologii folosite la smartphone-urile mai noi fabricate de ambele companii, precum Galaxy S III al Samsung si iPhone 5 al Apple.

Astfel, Apple s-a referit la smartphone-urile Galaxy Note si la tablete ale Samsung, in timp ce compania sud-coreeana sustine ca toate generatiile de iPhone si iPad incalca cel putin trei patente, potrivit documentelor depuse de companii.

O judecatoare americanca a respins in ianuarie o solicitare Apple pentru acordarea unei despagubiri suplimentare, pe langa cele in valoare de 1,5 miliarde de dolari obtinute in august anul trecut in primul proces de incalcare a patentelor dintre cele doua companii, la un tribunal din San Jose. In acel proces, Samsung a fost gasita vinovata de incalcarea a sase patente pentru aparate mobile, ale Apple.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri