Sony a prezentat in cadrul unui eveniment sustinut in New York o noua generatie a consolei PlayStation, continuand concurenta cu Microsoft Xbox. Compania a dezvaluit ca aceasta va fi disponibila din luna noiembrie, in SUA.
Pretul nu este inca stabilit dar, scrie The Guardian, este putin probabil sa fie sub 350 euro.

Noua consola va permite crearea de jocuri mai avansate si mai aproape de realitate. Microsoft pregateste si ea o noua consola, urmasa Xbox360, care ar putea fi prezentata in premiera la E3, in iunie. Cel mai probabil consola va deveni disponibila tot in apropierea Craciunului 2013.

Sony a schimbat design-ul controller-ului, acesta fiind mai curbat, cu un touchpad si o linie albastra care interactioneaza cu camera PlayStation-ului. Se va conecta cu smartphone-urilor permitand utilizatorilor sa chat-uiasca cu alti jucatori prin smartphone-urile Sony.

In timpul jocului poti inregistra performantele, in cloud, si sa le impartasesti in timp real cu prietenii prin butonul “share” de pe controller.

In ceea ce priveste jocurile disponibile, oficialii Sony s-au aratat a fi foarte incantati de parteneriatele cu case de productie precum Developer Bungie, Blizzard (o versiune de consola a Diablo III), Ubisoft.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri