Afacerile GTS Telecom au scazut cu 15%, la 20 de milioane de euro in 2012

GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori alternativi de servicii de telecomunicatii din Romania, a avut anul trecut venituri de 20 milioane de euro, in scadere cu 15% fata de 2011, si un profit operational inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) de cinci milioane euro, in crestere cu 10%, transmite Mediafax.

Managementul GTS Telecom, parte a grupului GTS Central Europe, apreciaza ca veniturile din 2012 reprezinta un rezultat bun, avand in vedere ca piata a fost afectata de schimbari ale preturilor reglementate pentru serviciile de voce, precum si de scaderea utilizarii fondurilor publice si europene.

"Afacerile din Romania au intampinat provocari in 2012; cu toate acestea, am continuat sa ne optimizam activitatile si sa mentinem nivelul inalt al serviciilor (...) Am incheiat anul cu rezultate operationale bune, care ne pozitioneaza favorabil in 2013. Planuim sa crestem nivelul investitiilor de pana acum in servicii de tip cloud (IaaS), si sa ne extindem in mod inteligent reteaua (...)", a declarat, intr-un comunicat, Michael Rees, managing director al GTS Telecom.

GTS este unul dintre principalii furnizori alternativi de servicii de telecomunicatii din Romania. Compania furnizeaza solutii nationale si internationale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud si colocare in centrele de date proprii din Bucuresti. Compania are aproximativ 130 de angajati si are sediul in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri