Compania BlackBerry a anuntat ca a primit cea mai mare comanda de terminale din toate timpurile. Este vorba de un milion de smartphone-uri BlackBerry 10 achizitionate de un singur comparator, anunta Antena 1.
Din pacate, desi aceasta achizitie vine ca o mana cereasca pentru o companie care se straduieste sa redevina relevanta, exista inca multe semne de intrebarea legate de misteriosul personaj. Chiar si daca BlackBerry s-a grabit sa afirme ca respectiva comanda a fost plasata de un partener consacrat, este greu de inteles motivul pretentiei de anonimitate intr-un astfel de scenariu. Aparent, este implicat in ecuatie si un acord de confidentialitate pentru a pecetlui soarta tranzactiei.

Vestea vine cu doar cateva saptamani inaintea declaratiilor fiscale pentru primul trimestru din 2013 si cu doar cateva ore inainte ca Samsung sa anunte urmatorul sau varf de gama pentru acest an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri