Cea mai recenta informatie publicata de Google arata ca gigantul american va renunta in acest an la unul dintre cele mai populare servicii ale sale, care ar putea afecta milioane de utilizatori.

Desi numarul de semnaturi creste de la o ora la alta, reprezentantii gigantului american nu dau semne ca vor renunta la decizia de a inchide serviciul din data de 1 iulie.

Peste jumatate de miliard de utilizatori ai serviciului Reader deja au migrat spre programul Feedly, care foloseste acelasi principiu de citire a stirilor ca si programul pe care Google il va inchide din vara, transmite Mashable.com.

Citeste si:

Avantajul Feedly este ca se sincronizeaza cu contul Gmail al utilizatorului, preluand in totalitate site-urile la care aceasta s-a abonat prin intermediul Google Reader. Mai mult, serviciul Feedly, disponibil atat pentru platformele mobile cat si pentru PC, are o interfata extrem de intuitiva facand informatiile mult mai usor de citit.

Serviciul Google Reader a fost lansat in 2005 in incercarea de a usura utilizatorilor accesul la informatiile disponibile pe site-urile preferate. Desi la inceput a fost un produs profitabil, in ultimii ani a scazut tot mai mult interesul utilizatorilor pentru aceasta platforma.