Volksbank Romania, una dintre cele mai mari banci de pe piata locala, isi muta infrastructura IT in centrul de date al IBM, deschis la Bucuresti in 2010.

IBM Romania, filiala locala a celei mai mari companii de servicii IT la nivel global, va oferi Volksbank gazduire si comunicatii de date, servicii de relocare si managementul proiectelor.

„Serviciile oferite prin intermediul IBM Managed Data Center, permit gestionarea eficienta si rapida a volumelor mari de date si extragerea informatiilor relevante pentru luarea deciziilor de business”, a declarat Valeriu Nistor, directorul general al IBM Romania.

Centrul de date al IBM a fost deschis in 2010 si ofera servicii precum gazduire de echipamente IT, cloud privat si management al sistemelor IT, impreuna cu servicii aditionale privind continuitatea business-ului, back-up si recuperare in caz de dezastru.

Pe de alta parte, Volksbank Romania deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4,4 miliarde de euro. Banca are 130 de sucursale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Un nou magazin 1 Minute se deschide in Bucuresti