12 Aprilie 2013

Intel recruteaza 14 ingineri in centrul de software din Bucuresti



Centrul de cercetare si dezvoltare software Intel Romania are disponibile 14 pozitii pentru ingineri software si stagii de practica platite pentru studentii facultatilor tehnice din ani terminali, masteranzi si doctoranzi in cadrul targului de joburi „Angajatori de Top”, a anuntat comapnia.

“Cautam ingineri software cu experienta, pentru care avem pozitii interesante in domeniul graficii, dar si al dezvoltarii pe platformele Tizen, Linux si Android. Avem, de asemenea, pozitii de internship pentru studentii de la profilurile calculatoare, informatica, matematica si cibernetica, prin care acestia pot lucra timp de sase luni in centrul Intel alaturi de inginerii nostri din intreaga lume la proiecte de cercetare si dezvoltare software de ultima generatie”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu, country manager Intel Romania Software Developemnt Center (IRDSC).

Aplicatia pentru una din pozitiile deschise in cadrul Intel Romania Software Development Center se poate face in cadrul targului „Angajatori de Top”, la standul Intel Software pe baza CV-ului cu cod de bare obtinut pe Hipo.ro sau accesand website-ul Intel.

In paralel, centrul desfasoara o campanie de recrutare pentru 10 stagii de practica platite, cu durata de trei luni, pe perioada verii, pentru studentii din anii 2 si 3.
Vezi cum arata centrul de cercetare software Intel din Romania in articolul: Centrul Intel: creativitate pe muzica clasica si sali de sedinta cu mari personalitati

IRSDC a fost deschis in noiembrie 2010 fiind cea mai mare investitie derulata de Intel in Romania, respectiv cateva milioane de euro.

Parte a Intel Software and Services Group, centrul Intel Romania Software Development Center este format din 100 de ingineri care se concentreaza pe tehnologii open-source si solutii de calcul de generatie viitoare. Obiectivul Intel este de a transforma centrul din Romania intr-un hub tehnologic in Europa. IRSDC face parte din reteaua Intel Labs, reteaua europeana a Intel pentru cercetare & dezvoltare, alcatuita din 26 laboratoare in care lucreaza peste 1.500 de profesionisti in domeniul cercetarii si dezvoltarii.

Sursa foto: Mircea Dragos (fotografii-profesionale,ro)



Citeste si