La nivel global, 85 la suta din tranzactii au loc online, prin urmare integrarea de call centere online si sisteme de chat a devenit imperativa. Consumatorii care interactioneaza cu brandurile prin intermediul Social Media cheltuiesc cu 20% pana la 40% mai mult. In ciuda acestei realitati, 77% dintre companii nu asigura customer service via Social Media, declara Apostolos Kemos, sales director, Genesys, South East Europe & Israel.
Piata locala de contact center este in plina ascensiune. “Castigam teren in fata companiilor din Vest. Ritmul local de crestere anuala este de aproximativ 10-15%", afirma Dan Mazilu, Managing Partner, Mediatel Data.

“Industria de contact center reprezinta singura industrie care a creat peste 12.000 de locuri de munca in plina criza”, dupa spusele Amaliei Sterescu, senior business consultant. Iar atentia managerilor de customer care si a clientilor, dar si cifrele de afaceri, au migrat substantial in mediile vituale.

Customer Care Conference and Expo reprezinta cea mai cunoscuta platforma de learning si networking din aria de contact center din Sud-Estul Europei, eveniment de business din portofoliul Expo Media, care a ajuns la cea de-a 9a editie in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri