Dragos Chivu, ex Vodafone si NSN, a preluat conducerea companiei de automatizare a tranzactiilor Printec

Dragos Chivu, fost manager pe segmentul serviciilor de date din cadrul Vodafone si fost CEO al Nokia Siemens Networks, a preluat conducerea companiei de automatizare a tranzactiilor Printec Group Romania.

Pe de alta parte, fostul sef al Printec, Toni Cristescu, a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie si director al diviziei de sector public.

Chivu va coordona o echipa de 150 de angajati, specializati in servicii din zona financiara, telco, retail si sector public.

Dragos Chivu are o experienta de pe 15 ani in domeniul telecomunicatiilor, el lucrand pentru companii precum Orange, Telemobil, Nokia si Nokia Siemens Networks. Din mai 2011 si pana in decembrie anul trecut, Chivu a fost data marketing director in cadrul Vodafone Romania, al doilea jucator din telecomul local. El a mai fost membru in boardul Romtelecom, dar si in cadrul Institutului National de Cercetare in Telecomunicatii.

Dragos Chivu este absolvent al Politehnicii Bucuresti, detine un MBA de la ASEBUSS si Kennesaw State University si urmeaza un doctorat in Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice.

Grupul grec Printec a fost fondat in 1988 si este unul dintre cei mai importanti jucatori din Europa de Sud-Est in domeniul automatizarii tranzactiilor. Grupul este prezenta in 15 tari din Europa de Sud-Est, in Romania lansandu-se in 1995.

De la intrarea pe piata locala, compania s-a dezvoltat in special in zona bancara, printre produsele oferite de companie fiind ATM-urile pe care le folosesc majoritatea bancilor din Romania. In jur de 60% dintre ATM-urile din Romania sunt produse comercializate de Printec, conform datelor oferite de companie anul trecut pentru wall-street.ro.

In ultimii trei ani compania a inceput sa se extinda in domenii precum retail, telecomunicatii si sectorul public.

Citeste si: Seful Printec: Vrem sa achizitionam o companie de solutii IT pentru retail


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noile mesaje pe care le gasiti de astazi pe ecranele bancomatelor
Setari Cookie-uri