Romtelecom scoate la vanzare o parte a portofoliului sau imobiliar, din 16 judete: Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Constanta, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui si Vrancea, plus Bucuresti, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficientei.
Romtelecom va initia licitatii pentru un total de 42 de proprietati, conform cerintelor si proceselor interne din cadrul companiei.

Potrivit datelor companiei, valoarea proprietatilor insumeaza 1,68 milioane de euro, fara TVA. Cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare este un spatiu comercial din Bucuresti, cu un pret de pornire de aproximativ 354.000 euro.

Detalii si fotografii ale proporietatilor de vanzare sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.realestate.romtelecom.ro.

Procesul de vanzare este parte a strategiei Romtelecom de a-si optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului sau de proprietati imobiliare, dar si pentru a creste eficienta si a se concentra pe operatiuni specifice domeniului sau principal de activitate.

Pagina de Internet dedicata proprietatilor imobiliare ale Romtelecom, www.realestate.romtelecom.ro, a fost lansata in 2010 si include proprietatile companiei disponibile pentru inchiriere sau vanzare (terenuri sau spatii cu diverse destinatii - comerciale, tehnice, spatii de birouri, de depozitare, destinate activitatilor turistice sau apartamente).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri