Cosmote Romania, al treilea operator telecom de pe piata locala, a lansat o optiune pentru clientii care isi doresc sa achizitioneze un abonament nou fara a beneficia de subventie pentru telefon.
Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege intre doua oferte speciale care pot furniza o reducere lunara a planului tarifar preferat sau minute suplimentare nationale/internationale pentru zona 1 (Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia).

Oferta speciala de reducere a pretului abonamentului lunar se aplica pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an si pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani.

Reducerea incepe de la 1,24 euro/luna (TVA inclus) si poate ajunge pana la 11,16 euro/luna (TVA inclus), respectiv pana la valoarea totala de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, in functie de planul tarifar ales.

Noua oferta pentru minutele suplimentare variaza in functie de perioada contractuala (12 sau 24 de luni) si planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada initiala de contract.

Prin aceasta oferta, clientii pot primi pana la 175 minute aditionale in fiecare luna, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri