Apple ar putea lansa in urmatorul an modele iPhone cu ecrane mai mari

Apple ar putea lansa in urmatorul an modele iPhone cu ecrane mai mari, precum si variante mai ieftine, gama de culori in care sunt disponibile produsele urmand de asemenea sa fie mai variata, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters, preluata de CNBC si data publicitatii de Mediafax.

Compania americana ar urma astfel exemplul rivalilor sud-coreeni Samsung Electronics, a caror strategie a fost inca de la inceput aglomerarea pietei cu smartphone-uri in fiecare categorie de pret si de marime, cu o gama variata de designuri.

Deciziile sunt discutate in aceasta perioada de conducerea Apple.

Astfel, compania analizeaza oportunitatea introducerii in 2014 a cel putin doua telefoane iPhone cu ecrane mai mari, de 4,7 inch si 5,7 inch, fata de 4 inch pentru iPhone 5, au afirmat sursele citate, printre care se numara persoane apropiate furnizorilor de electronice din Asia.

Potrivit surselor, Apple a abordat ideea ecranelor mai mari in relatia cu furnizorii, insa nu este clar daca se va ajunge la produse finite.

"Schimba constant specificatiile produselor, aproape pana in ultimul moment, asadar nu poti fi niciodata sigur care este prototipul final", a afirmat o persoana implicata direct in discutii.

Reprezenantii Apple au refuzat sa comenteze informatiile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri