Disponibil abonatilor Orange la pretul de 1,5 euro (TVA inclus)/luna, serviciul asigura clientilor solutii rapide pentru situatiile imprevizibile. In cazul in care telefonul clientului trebuie trimis in service, Backup Kit asigura un timp de reparatie mai scurt al telefonului defect, de maxim 5 zile lucratoare, si ofera la schimb un telefon similar cu cel al clientului, pe toata durata reparatiei.

Backup Kit are inclus si un SIM de rezerva pe care clientii il primesc la activarea serviciului si pe care il pot activa singuri, de oriunde, chiar si din strainatate, necesar in special in momentele in care SIM-ul se deterioreaza sau pur si simplu nu mai functioneaza.

Tot Backup Kit le asigura abonatilor prioritate la Serviciul Clienti atunci cand au nevoie de informatii despre conturile sau serviciile Orange. Astfel, atunci cand apeleaza numarul dedicat clientii vor fi preluati de un operator in cel mai scurt timp. De asemenea, prin apel la numarul 408 au acces la asistenta specializata de la un Orange Expert pentru setarile de smartphone, Internet si nu numai.

Citeste si:

Pentru cei care nu si-au activat inca Orange Cloud, serviciul Backup Kit le aduce 2 GB pentru a-si pastra cele mai importante informatii intr-un singur loc. Astfel, chiar daca au telefonul in service, vor avea acces la tot ce ii intereseaza, inclusiv la contactele din agenda, chiar si de pe telefonul de schimb.

Abonatii Orange interesati de Backup Kit il pot activa in Orange shop si la magazinele partenere.