Operatorul telecom Orange Romania a fost obligat marti, 2 iulie, la plata a circa 5 milioane de euro intr-un litigiu de trei ani cu dealerul Fonomat, conform casei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, reprezentant al lantului de magazine Fonomat.
Decizia a fost luata in prima instanta, deci Orange Romania mai are inca doua cai de atac – recurs si apel. Procesul ar putea astfel sa se intinda inca cativa ani de zile. Reprezentantii casei de avocatura au subliat insa ca decizia are caracter executoriu, conform Codului Civil.

Orange trebuie sa depuna contestatie in urmatoarele 15 zile.

Cazul are ca obiect obligarea Orange la plata ca urmare a incetarii contractului de agent, conform articolului 22 din Legea nr. 509/2002 precum si acoperirea prejudiciului cauzat Fonomat ca urmare a neexecutarii si/sau executarii necorespunzatoare a obligatriilor contractuale asumate de Orange.

Puteti parcurge etapele judecatii dintre cele doua entitati pe pagina Tribunalului Bucuresti. Procesul a fost demarat la finalul anului 2011.

Oficialii Orange nu au comentat pe marginea subiectului.

Pe acest subiect a scris si HotNews.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri