Ionut Baciu a fost promovat in cadrul Xerox Romania, in functia de strategic account manager pentru sectorul public.
Ionut Baciu are o experienta de 10 ani in Xerox. Printre pozitiile ocupate anterior se afla: contract administrator (2007 - 2013) si billing specialist in departamentul financiar (2003 - 2007) in cadrul Xerox Romania.
In noua sa functie, Ionut Baciu se va ocupa de vanzarea si promovarea portofoliului de solutii, echipamente si servicii Xerox pentru sectorul public.

„In sectorul public este nevoie tehnologii performante, de procedee de imprimare clare si standardizate, precum si de sisteme eficiente de control si securizare a datelor, care sa optimizeze activitatile privind documentele din institutiile publice si sa creasca beneficiile pentru cetateni”, spune el.

Ionut Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si, de-a lungul timpului, a participat la numeroase cursuri profesionale si traininguri organizate in tara si in strainatate.

Promovarea lui Ionut Baciu in cadrul Xerox Romania urmareste politica globala de resurse umane a Xerox de promovare a oamenilor din interior si de atragere de noi talente din piata, oferind numeroase oportunitati de dezvoltare profesionala.

Recent, s-au alaturat echipei Xerox Romania Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager in departamentul de vanzari prin parteneri strategici si Manuela Son, HR Manager, Central Eastern Europe Distributor Group (CDG) & Learning and Development Manager, pentru zona Middle East and Africa (MEA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri