Urmatoarea generatie a mini tabletei iPad nu va aparea pe piata pana in 2014, cel putin asa sustine unul dintre distribuitorii echipamentelor Apple, citat de Digitimes.com.
Apple planuieste ca pe viitoarea generatie a tabletei iPad mini sa foloseasca tehnologia Retina Display, caracterizata printr-un numar mai mare de pixeli, in acest caz, la o rezolutie de 2048x1536px.

Actuala generatie iPad mini foloseste un display cu o rezolutie de 1024x768px.

Inca nu se stie cu certitudine cand va aparea pe piata urmatoarea generatie iPad mini, dar surse mai spun ca Apple lucreaza deja la o versiune mini imbunatatita a tabletei iPad, care insa nu va fi echipata cu o rezolutie mai buna. Urmatoarea tableta iPad mini este asteptata pe piata in ultima parte a anului calendaristic.

Aceleasi surse sustin ca pentru aceasta toamna compania americana lucreaza deja la cea de-a cincea generatie a tabletei iPad (de 9,7 inch), care va folosi o noua tehnologie ce va reduce greutatea dispozitvelor cu pana la 30%.

Cea de-a cincea generatie a tabletei iPad va intra in productie in cursul acestei luni, pentru ca pana in august-septembrie sa fie livrate deja circa 2-3 milioane de unitati. Pana in octombrie, volumele produse se asteapta sa cunoasca o crestere cuprinsa intre 25-30%, mai spus sursele citate de Digitimes.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri