Operatorul telecom RCS&RDS a incheiat un parteneriat cu operatorul de plati in numerar si incarcare electronica PayPoint, iar, astfel, facturile companiei telecom pot fi platite in peste 7.300 de magazine.
Clientii RCS & RDS trebuie sa vina cu factura in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint; vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, clientul achita in numerar valoarea facturii si primeste pe loc un exemplar al chitantei cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul, etc).

PayPoint are incheiate contracte cu 61 de clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor si al serviciilor financiare, dintre care 50 sunt contracte pentru servicii de colectare plati.

Compania a trecut pe profit de 50.000 de euro anul trecut, de la pierderi de 28.000 de euro in 2011, conform MFinante.ro. Cifra de afaceri neta a companiei a fost anul trecut de aproape 30 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri