HTC va lansa pe piata in luna octombrie smartphone-ul One Max, un dispozitiv de mari dimensiuni, prin care producatorul taiwanez isi va face intrarea si pe segmentul telefoanelor inteligente cu diagonale de peste 5,5 inch, domeniu cunoscut si sub numele de “phablet” si dominat de catre sud-coreenii de la Samsung.

Din specificatiile care circula pe Internet, HTC One Max va dispune de un ecran de 5,9 inch cu rezolutie Full HD, un procesor quad-core de 1,7 GHz, memorie de 2GB RAM, stocare de 16GB si o baterie de 3.300 mAh.

HTC One Max va rula sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Camera foto nu va fi diferita de cea folosita de taiwanezi si pe modelul HTC One, prezentat la inceputul anului de companie, astfel ca HTC One Max va beneficia de tehnologia Ultrapixel care va putea realiza poze la o calitate de 4MP.

Printre noutatile pe care le aduce HTC One Max se numara suportul dual-SIM, dar posibilitatea de extindere a capacitatii de stocare prin intermediul suportului microSD.

Pretul modelului One Max va fi de circa 800 de dolari, iar terminalul va fi lansat in luna octombrie, scrie GSMArena.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri