„Domnul Ovidiu Ghiman, actualul director executiv comercial – segment rezidential al Romtelecom, este numit director executiv comercial - segment business Romania, pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si Cosmote Romania. In acest nou rol, domnul Ghiman va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii corporativi ai celor doua organizatii. Domnul Mihai Tudor, actualul director executiv comercial – segment business Romtelecom, va parasi grupul pentru a urma noi oportunitati in cariera”, informeaza comunicatul de presa.

Mihai Tudor (53 de ani) a fost numit in iarna anului trecut la conducerea segmentului de business al Romtelecom dupa 17 ani in care a lucrat in cadrul IBM, fiind inclusiv seful filialei locale gigantului IT.

Pe de alta parte, Ovidiu Ghiman (36 de ani) face o schimbare importanta avand in vedere ca va coordona operatiunile de business al celor doi operatori, in timp ce anterior a fost seful pe segmentul rezidential al Romtelecom.

Citeste si:

De asemenea, zona de rezidential a Cosmote si Romtelecom va fi coordonata de Mathias Hanel, actualul director executiv comercial al celor doua companii.

Nikolia Beckers, germanul numit in aceasta primavara la conducerea Romtelecom si Cosmote pentru a integra cele doua companii, a facut mai multe schimbari de management care vor intra in vigoare de la 1 octombrie.

Wall-Street.ro va publica in urmatoarea ora lista completa de schimbari.