Pentru a ajuta firmele eforturile inovationale, wall-street.ro organizeaza conferinta "Inovatia in IT&C", editia a treia. Inscrie-te aici pentru a participa la conferinta!

Consultantul Frank Wander, intr-un articol dedicat culturii inovatiei in IT, semnaleaza patru pasi care ar putea conduce la o schimbare a modului de lucru in ceea ce inseamna IT-ul si inovatia tehnologica.

"Comportamentul pro-social” este viitoarea modalitate de relationare

“Oamenii se hranesc cu informatiile, cunostiintele si pasiunea altora”, spune Wander. Astfel, prin eliminarea unei forte sociale corozive, care afecteaza structura cognitiva a unei firme, oamenii pot da frau liber creativitatii, care poate crea punti de inovatii al caror potential e foarte ridicat.


“Inovatia incrementala”, la fel de importanta ca si momentele de genul "Evrika!"

Inovatia poate veni in diferite forme si culori. Toata lumea cand aude de inovatie se gandeste la “descoperire”, dar inovatia incrementala este foarte importanta. Pe de-o parte se creaza noi fluxuri de venituri pe termen lung, in timp ce inovarea incrementala sustine imbunatatirea si crearea unui cadru atractiv si cresterea cotei de piata a produselor si serviciilor existente.

Citeste si:

Angajatii in IT vor trebui sa se amestece printre angajatii angrenati in business

Angajarea unor persoane talentate si cu un background creativ ar trebui sa fie unul dintre cele mai importante criterii si misiuni ale unei companii. Chiar si asa inovatia ar trebui sa fie in slujba tuturor, sa fie un cult personal pentru organizatie.

Biologic, stresul inhiba gandirea creativa

Factorii de stres trebuie complet eliminati deoarece inhiba gandirea creativa intr-o organizatie.

Puteti afla mai multe lucruri legate de inovatia in IT la editia a treia a evenimentului Inovatia in IT&C 2013 care va avea loc in data de 15 octombrie. Pentru a participa va puteti inscrie, gratuit, aici.