Compania are in prezent 83 de angajati, iar pana la finalul anului va ajunge la 90 de oameni. De asemenea, in 2014 va recruta 20 de persoane pentru echipa de tehnologii Microsoft.

Cele mai multe pozitii departamentul Microsoft sunt deschise pentru dezvoltatori si testeri software .NET si SharePoint. In afara de job-urile pentru specialisti in tehnologiile .NET si SharePoint, Zitec are deschise pozitii in cadrul companiei si pentru alte specializari – software engineer in test, project manager, experti in PHP, Drupal si Magento.

Compania a recrutat si pregatit, pana in acest moment, 10 specialisti, si urmeaza ca, pana la sfarsitul anului viitor, sa ajunga la o echipa de 30 specialisti in tehnologii Microsoft. Cel mai important client pentru departamentul de proiecte Microsoft al Zitec este UMT Consulting Group, furnizori de solutii si servicii pentru managementul proiectelor.

Citeste si:

„Proiectele pe care UMT le desfasoara in principal pentru clienti din afara tarii, dar si alte proiecte castigate recent de firma noastra, necesita un ritm de crestere mai accelerat din punct de vedere al membrilor echipei. Ca urmare a acestui lucru, pana la finalul lui 2014 avem in plan sa extindem echipa la 30 de experti dedicati proiectelor Microsoft”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.

De exemplu, printre clientii UMT se numara Coca Cola (Australia), Lego (Germania), MAN Diesel (Danemarca), Volksbank (Romania), Aditya Birla (India), Shell, Pfizer, General Electric (SUA).