Microsoft a vandut peste 1 milion de console Xbox One in mai putin de o zi de la lansarea pe piata in 13 tari si a depasit vanzarile inregistrate in prima zi de versiune precedenta, Xbox 360, marcand un nivel record pentru companie, relateaza Bloomberg.

Xbox One a intrat la vanzare in Australia, Austria, Brazilia, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Noua Zeelanda, Spania, Marea Britanie si Statele Unite. Compania a taiat de pe lista initiala opt tari, din caua unor probleme de productie, scrie Mediafax.

Sony a anuntat duminica trecuta ca a vandut peste 1 milion de console PlayStation 4 pe piata Nord Americana, in prima zi de la lansare. PlayStation 4 va intra la vanzare in 30 de tari din Europa si America Latina, pe 29 noiembrie, iar in Japonia pe 22 februarie.

Cfele doua companii concureaza pentru atragerea pasionatilor de jocuri, in incercarea de revigorare a pietei consolelor care a scazut cu 32%, la 13,3 miliarde de dolari, in perioada 2008-2012, potrivit companiei de analiza a pietei NPD Group.

Ambele companii ofera console cu grafica imbunatatita si mai multe functii de entertainment. Xbox este comercializata la 499 de dolari, iar PlayStation 4 la 399 de dolari.

Citeste si:
Casti de gaming care vor aduce orice joc la realitate
Casti de gaming care vor...

Microsoft siaa concentrat mesajul pe aplicatii si continutul exclusiv, intre care jocurile Ryse: Son of Rome si Dead Rising 3, precum si un show TV live al lui Steven Spielberg.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Sony domina fara drept de apel piata consolelor de jocuri
Setari Cookie-uri