Oferta este valabila la nivel national, in limita stocului disponibil. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioada minima contractuala de 2 ani.

Pretul pachetelor incepe de la 118 de lei pe luna cu TVA si include televiziune cu canale pentru intreaga familie, internet cu viteza de pana la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate in afara orelor de varf catre toate retelele fixe nationale si Cosmote, precum si o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G.

Pretul pachetului include si costul ratei lunare aferente tabletei. De asemenea, utilizatorii primesc un router wireless si un telefon fix fara fir oferite in chirie cu reducere 100% pe parcursul intregii perioade contractuale.

Citeste si:

Ca parte a ofertei promotionale, in primele 2 luni, pretul cartelei Net Nelimitat de la Cosmote este redus 100%, pentru 3 GB trafic de date inclus/luna. Viteza de download pentru traficul de date este de pana la 43,2 Mbps, iar cea de upload de pana la 5,76 Mbps pentru primii 3GB/luna. Ulterior, pretul reincarcarii automate lunare a cartelei este de 17 lei cu TVA inclus. Clientii pot dezactiva cartela oricand, prin apel gratuit la 0800801188.

Pachetele pot fi achizitionate online, pe www.romtelecom.ro, prin apel telefonic la 1930 sau in magazinele companiei.

Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa si al doilea de internet si televiziune, cu in jur de 4,8 milioane de abonamente in portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet in banda larga si voce, precum si solutii complexe de business ICT, la finalul lui septembrie 2013.