Numarul comenzilor de aranjamente speciale creste cu pana la 30-40% in perioada sarbatorilor de iarna, potrivit grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianti online de flori de pe piata locala.

“Aranjamentele preferate de clienti in aceasta perioada sunt, desigur, cele cu specific de sarbatoare, in care exista decor de brad, conuri, decoratiuni de Craciun, dar animalele din flori si buchetele de trandafiri raman si ele in topul preferintelor, la fel ca in restul anului”, a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator al florariilor FlorideLux.

Grupul Floridelux.ro, care opereaza magazine online precum www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, mizeaza pe afaceri de 600.000 de euro anul acesta, mai mult cu 100.000 de euro fata de 2012. Grupul si-a inceput activitatea in 2003.

Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alaturarea la una dintre cele mai mari retele de florarii din lume, Bloomnet, lucru care permite livrarea de buchete la nivel mondial. Pe de alta parte, compania a deschis de curand prima franciza FlorideLux in Brasov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri