Brejan a fost anterior (intre martie 2012 si decembrie 2013) senior manager talent, capability and culture in cadrul Vodafone Romania, al doilea operator telecom de pe piata locala, cu afaceri de 776 de milioane de euro si aproape 2.700 de angajati in urma cu doi ani.

De asemenea, intre aprilie si iulie anul trecut Veronica Brejan a detinut interimar functia de director de resurse umane, ea inlocuind-o in functie pe Vicky Cookson. Din iulie anul trecut, noul director de resurse umane al Vodafone este indianul Arun Krishnamurthy.

Veronica Brejan s-a alaturat Vodafone Romania in aprilie 2011, anterior lucrand pentru Alstom Power, Cargill si KPMG.

Ea a absolvit in 2002 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, iar in 2005 a terminat masteratul de comunicare de business in limbi straine din cadrul Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Citeste si:

De asemenea, in 2012 a terminat cursurile de EMBA ale Maastricht School of Management

Un alt manager foarte important din cadrul Vodafone Romania care a fost promovat la nivel de grup este Liliana Solomon, fostul CEO al companiei in perioada 2005-2010. Ea este in prezent director financiar pentru Europa al Vodafone Group, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din lume cu 411 milioane de clienti la nivel mondial.

Stirea despre promovarea Veronicai Brejan a aparut initial in Ziarul Financiar.

Sursa foto: http://www.linkedin.com/pub/veronica-brejan/1/b40/209