PayPoint Romania, operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail si Vitas Institutie Financiara Nebancara, institutie de microcreditare din vestul si centrul tarii, anunta semnarea unui parteneriat pentru serviciul de colectare a platilor ratelor de credit.

Astfel, ratele aferente creditelor contractate la Vitas pot fi achitate in numerar prin intermediul retelei punctelor de plata PayPoint, in magazine de proximitate cu program prelungit de lucru.

Serviciul se adreseaza clientilor din judetele in care Vitas IFN isi desfasoara activitatea (Alba, Arad, Bihor, Caras Severin, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Sibiu si Timis), persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii.

In vederea efectuarii unei plati, clientul trebuie sa se prezinte in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint cu cardul Vitas primit la momentul semnarii contractului de credit, prevazut cu un cod unic de bare si sa precizeze suma pe care doreste sa o achite; dupa efectuarea platii in numerar, clientul primeste pe loc un bon cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, etc). Operatiunea este extrem de rapida, reducand astfel considerabil timpul alocat platii ratelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri