Companiile 2K Telecom si Vodafone Romania vor furniza Ministerului Afacerilor Interne (MAI) servicii de telecomunicatii de 47,6 milioane lei (10,5 milioane euro), TVA inclusa, pentru conectarea unitatilor si angajatilor institutiei la reteaua interna, contractul fiind incheiat pe urmatorii trei ani.

Autoritatea contractanta a estimat contractul la 49,6 milioane de lei.

Oferta 2K Telecom are ca subcontractanti Romtelecom, UPC Romania, Orange Romania si RCS&RDS, potrivit datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro.

Conform caietului de sarcini, serviciile de comunicatii vor conecta si vor fi utilizate in 1.955 de unitati ale MAI, scrie Mediafax.

In 2012, afacerile 2K Telecom au insumat 59 milioane de lei, nivel similar celui atins cu un an in urma.

Firma este controlata de Alexandru Ghita - 67,12% (fratele omului de afaceri Sebastian Ghita), Vasile Domente - 8,05% (unchiul lui Sebastian Ghita) si Vasile Radu - 24,83%.

Vodafone Romania este al doilea jucãtor local de telecomunicatii mobile dupa numarul de clienti si cifra de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri