Siveco Romania si Teamnet International vor furniza Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) servicii de mentenanta, extindere si dezvoltare a sistemului informatic al institutiei, contractul ridicandu-se la 162,3 milioane lei, cu TVA (35,4 milioane euro), pentru urmatorii 3 ani, relateaza Mediafax.

Contractul a fost estimat la 37,9 milioane de euro, TVA inclusa.
La licitatie au depus oferte Romsys si consortiul format Star Storage, Intrasoft International, Neuropublic (Grecia), Gauss si Deloitte Audit.
Anterior, sistemul informatic al APIA a fost extins si dezvoltat de Siveco Romania, in baza unui contract de 14,28 milioane de euro (TVA inclusa), atribuit in decembrie 2008, conform datelor www.e-licitatie.ro.
De asemenea, in baza unui contract atribuit in noiembrie 2012, Teamnet International a dezvoltat, modificat, extins si adaptat sistemului informatic al APIA pentru 6,48 milioane de lei (TVA inclusa).
Teamnet International Ploiesti (judetul Prahova) a fost infiintata in 2001, are peste 260 de angajati si este un furnizor de solutii IT si sisteme informatice pentru companii.
Conform Registrului Comertului, actionarii companiei sunt Fintech Investment Ltd (Marea Britanie) - 49,91%, TNI Stock Invest SRL - 2,57%, Radu-Bogdan Nedelcu - 8,75%, Ion-Ovidiu Trascu -8,75%, Bogdan Padiu - 15,81%, George-Mihail Stan - 8,75% si alte persoane fizice.
In 2012, afacerile firmei au crescut la 235,7 milioane de lei, de la 148,6 milioane de lei in urma cu un an.
Teamnet a fost infiintata de deputatul PSD si omul de afaceri Sebastian Ghita, ca parte a grupului de firme Asesoft.
Ghita a anuntat in luna august a anului 2012 ca si-a vandut toate actiunile detinute la firmele de IT&C, inclusiv la Teamnet.
Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si are peste 1.300 de angajati.
Actionarii societatii sunt Siveco Netherlands BV (Olanda) - 42,2%, Siveco International SA - 32,5%, Siveco Romania - 3,75%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Radasanu - 7,62%, Florin Ilia - 2,69%, Daniela Bichir - 0,14% si Aurora Crusti - 0,14%.
La nivelul anului 2012, afacerile Siveco Romania au insumat 89 milioane de dolari.
APIA functioneaza in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Institutia gestioneaza acordarea subventiilor din fonduri UE in agricultura.

Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri