Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem sa crestem cu 10% anul acesta

F64 Studio, cel mai mare retailer local de produse foto video, ar putea ajunge anul acesta la afacri de circa 97 milioane de lei (21,5 mil. euro), mai mult cu 10% comparativ cu anul trecut, a declarat pentru wall-street.ro, Marian Alecsiu, director general si cofondator al companiei.

Marian Alecsiu va fi speaker alaturi de reprezentantii altor magazine online la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital, care va avea loc pe 2-3 aprilie, la Brasov.

Anul trecut retailerul a avut o cifra de afaceri de 88 de milioane de lei (19,9 mil. euro), in crestere cu 7% fata de 2012.

Managerul isi doreste ca anul acesta compania sa isi mareasca businessul cu circa 10% urmand sa ajunga astfel la aproximativ 97 de milioane de lei (21,5 mil. euro).

De asemenea, vanzarile pe internet ar trebui sa depaseasca jumatate din comenzile totale.

Citeste si:
Comerțul online a câștigat mii de comercianți pe perioada stării de...
Comerțul online a câștigat...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

„Anul trecut aproape 45% din vanzari au fost generate de comenzile online, in timp ce in 2012 ponderea vanzarilor pe internet a fost sub 40%. Trendul este clar ascendent in online atat in Bucuresti, cat si in provincie”, a explicat Alecsiu.

Afla mai multe din textul: Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% din business anul acesta


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri